İSTANBUL / BÜYÜKÇEKMECE - Türkoba İmam Hatip Ortaokulu

...
Türkoba Mah. Akdut sokak No16 Büyükçekmece / İSTANBUL
Vizyon
Asrın ihtiyaçlarını müdrik, Doğuyu ve Batıyı bilen münevver, aydın desinler diye dinden taviz vermeyen, dindar desinler diye de mutaassıp olmayan, tavizsiz fakat müsamahakâr bir gençlik” olma yolunda ve şuurunda olan ve kendi öz milli ve manevi değerlerini benimsemiş, bu milletin ferdi olduğu ve bu millete hizmet ettiği için gurur duyan, aktif ve çalışkan nesilleri yetiştiren bir okul olmak.
Misyon
Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed’in (SAV) “İki günü eşit olan ziyandadır” hadis-i şerifini benimseyen, dini, milli ve manevi değerlerimizi içselleştirmiş, düşünen, yapıcı, bilgili, sorumluluğunu bilen, araştıran, anadilini doğru ve etkili kullanabilen bireyler yetiştirmek
Başarılar
Okulumuz öğrencileri LGS´de sınavlı ve sınavsız birçok Anadolu İmam Hatip Lisesi, Anadolu Lisesi ve Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi´ne yerleşmiştir.
DOĞALGAZ - KALORİFER
Ulaşım
YENİBOSNA-TEPEKENT (401T) HATTI OKULUMUZUN YAKININDAN GEÇMEKTEDİR. AYRICA TÜRKOBA-BÜYÜKÇEKMECE MİNİBÜS HATTI İLE OKULUMUZA ULAŞIM KOLAYLIKLA SAĞLANMAKTADIR.
Türkoba Mahallesi - Büyükçekmece / İSTANBUL
İL MERKEZİNE UZAKLIK:35 KM İLÇE MERKEZİNE UZAKLIK: 5 KM